Verzenden & Retourneren

Verzenden

VirtualRealityBril.com streeft ernaar om uw product zo snel mogelijk te kunnen leveren. Zodra de order is geplaatst, en het product is op voorraad, zal deze binnen 4 werkdagen worden verstuurd. Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een email met daarin de bevestiging dat deze onderweg is. Vervolgens zal de bestelling binnen 4 werkdagen bij u thuis worden afgeleverd. Mocht het om een bepaalde reden nog niet gearriveerd zijn na uiterlijk 4 werkdagen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal u dan verder helpen en we zullen uw probleem zo spoedig mogelijk oplossen!

Verzendkosten
De verzendkosten zijn bij de meeste producten gratis, als het gratis is staat dit ook op de productpagina vermeld.
Het kan bij enkele producten voorkomen dat er verzendkosten gerekend worden. Dan staat er op de productpagina bij “verzendmethodes” een verzendbedrag. Bijvoorbeeld: DHL Pakket (Levertijd zie Voorwaarden) (+€3.95)

Retourneren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren (wij zouden het wel fijn vinden als u er reden bij zou kunnen vermelden), ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Wij vergoeden alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten die wij bij aankoop van het geretourneerde product in rekening hebben gebracht, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u als consument aantoont dat wij het product hebben teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U heeft als consument 2 maanden na ontdekking de tijd om bij ons te klagen over uw bestelling.

Wij zouden het op prijs stellen als u bij het retourneren van het product de volgende stappen zou kunnen nemen (dit is niet verplicht):

Als u een product wilt retourneren stuur dan s.v.p. een mailtje naar service@24dealstore.nl met daarin de volgende informatie:

– In het onderwerp van de mail geeft u ‘Retour Product’ aan;
– In de mail geeft u aan wat uw ordernummer is, en om welk product het gaat;
– U geeft aan wat de reden is dat u het product retourneerd.
Wij zullen er alles aan doen om u binnen 48 uur een mail terugsturen met daarin beschreven hoe je het product kunt retourneren.
VirtualRealityBril.com
t.a.v. afdeling retourzendingen
Postbus 1480
3430 BL Nieuwegein
Voor het Modelformulier voor herroeping klikt u op onderstaande link:
Modelformulier-voor-herroeping

Pin It on Pinterest

Share This