Bekijk al je YouTube video’s met je VR bril

 

Het was al enige tijd mogelijk, maar sinds vandaag ook voor iOS: Youtube video’s kijken met je VR Bril. Zelfs de oudste YouTube video is met je VR bril te zien in Virtual Reality.

Wanneer je de nieuwste update van Youtube installeert zul je merken dat het Google Cardboard ondersteund. Voorheen kon je alleen 360-graden rondkijken maar sinds de update kan je ook 3D ervaren. Youtube heeft een knop toegevoegd onder elke video om de 360-graden functie aan te zetten. Het Cardboard-icoon is makkelijk te vinden onderaan de video en via die knop activeer je de Virtual Reality 3D ervaring i.c.m. je VR bril.

Zoals eerder gezegd was dit al enige tijd mogelijk, gebruikers van Android hadden namelijk al eerder deze mogelijk.

Youtube video

Elke YouTube Video in Virtual Reality

Omdat Google Cardboard heel toegankelijk is en YouTube de grootste leverancier is van Virtual Reality video’s kunnen wij het alleen maar aanmoedigen dat YouTube dit op elk platform ondersteund. Maar vergeet niet dat je dus elke video (ook niet 360-graden) met je VR bril kan bekijken. Wij raden het zeker aan en zijn uiterst positief over deze ontwikkeling, weet jij al een video die je altijd in Virtual Reality had willen zien?

Klassiekers

Heb je zelf een Youtube video en ben je benieuwd naar je eigen video in Virtual Reality? Bestel dan hier je eigen VR bril en download de nieuwste update op je iPhone via de app store.

Pin It on Pinterest

Share This