Aladdin trotseert de heuvels van San Francisco

Dat San Francisco bekend staat om zijn prachtige maar toch ook lastig toegangbare heuvels is alom bekend. Te voet of met de fiets is het uiterst moeilijk om van A naar B te komen in deze grote Amerikaanse stad. Zijn er dan naast het openbaar vervoer en de auto meer mogelijkheden om je bestemming te bereiken? Het antwoord is ja!

PrankvsPrank

De bekende YouTubers van PrankvsPrank zijn terug met een nieuwe Aladdin video. Eerder heb je ze wellicht zien vliegen in New York, dit keer trotseren ze de heuvels van San Francisco. Nadat ze de oostkust van Amerika kennis lieten maken met dit ‘vliegende’ tapijt proberen ze dit keer de westkust te veroveren met een 360-graden video.

 

Naast deze fantastische Aladdin 360-graden video hebben ze ook een aparte video gemaakt dat de reacties van de inwoners en toeristen laat zien. De reacties op Aladdin en Jasmine die rond zweven door de heuvels van San Francisco zijn uiterst positief, ook in de media kregen de creatievelingen veel aandacht. Op het moment van schrijven staat het aantal views op 4.653.262 en wij verwachten dat dit aantal nog flink zal groeien. De 360-graden video van San Francisco staat op bijna een miljoen weergaven.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This